Kaj Storiti, Če Vaš Hujšanje Stagnira

hrana prehrana, sadje hujšanje

Preden smo prišli dol zakaj vegetarijanci ne more izgubiti težo, mislim, da moramo najprej sprejeti hitro pogledati, kaj povzroča telesne mase.

Postati vegetarijanec, ne moremo zagotoviti, da boste izgubili težo. Ko jeste bolj rafinirano, predelana, vegetarijanska hrana, boste pridobili kilogramov, zaradi svoje visoke sladkorja, visoko-sol in visoko vsebnostjo maščob, seveda, plus drugi kemični dodatki (dodani na izboljšanje barve in okusa), ki škoduje telesu in sproži presnovne motnje. Najbolj priljubljenih hujšanje tablete so v bistvu naravni zeliščni in v naravi in sestavi. Te zeliščne tablete so izdelane s kombinacijo več naravnih sestavin v različnih količinah. Številne med njimi so na voljo v vaši najljubši super trgovina, medtem ko nekateri izmed njih so za spletno prodajo na prodajnih portalov, kot tudi. Večina od teh tablet so še, da se je klinično preizkušen in dokazano celovito za varnostne standarde. Dobro znan primer je morda zelišč, Bitter Orange, ki je znano, da zavirajo vaš apetit, tako da se ne počutim lačen, da jedo svojo hrano. Na drugi strani, hujšanje tablete, narejene iz snovi, imenovane Chitosan, je znano, da blokira absorpcije prehranskih maščob v telesu, ki se lahko izkaže za precej nevarno, pri velikih odmerkih. Država Mallow je še zeliščni snov, ki je na voljo v obliki hujšanje tablete. Vitamini in Guar Gumi znani so tudi, da imajo nekatere lastnosti, ki uravnavajo vaš apetit in blok prehranskih presnovo maščob.

Začnimo z opravičilo, ker sem bila očitno iz moje globine z MOTOACTV. Ob dosegu, ki se razteza preko vaše primite je pogosto velja plemeniti, to ni bilo nič od razvrsti v tem primeru. To je boleč opomnik, da je bila pet tednov v zdravje in fitnes program, to še ne pomeni, da sem lahko pustite manjše lige števci, in da preidejo na strokovno tekalni. Na kratko, jaz samo ne bi bilo vredno MOTOACTV, dokler sem se naučila, vmesne faze vadbe, in ker ne morem privoščiti (ali opravičuje) osebni trener, moram najti elektronske enakovredno. Nekaj sodelavcev kažejo, sem štor up £1.49 ($2.30) " s Kavča-za-5K app za iPhone, namenjen za preoblikovanje kavč-zavezuje fatties v tekačev sposobni za dokončanje pet kilometrov (treh milj) dirka.

Vitamini so tudi šteje med najboljše mineralov za hujšanje in so potrebni za precej več celičnih funkcij, ki se nanašajo na izgubo telesne teže in jih lahko najdemo v vseh vrstah hrane. Vitamin B1, na primer, je bistvenega pomena za pretvorbo ogljikovih hidratov v energijo in se nahaja v obogatena žita, polnozrnati hrani, jetra in svinjine. Vitamin B2 sodeluje pri proizvodnji energije, v telesne celice in spremembe, triptofan v niacin (B3). Vitamin B3 pomaga posameznikovo telo uporabo maščobnih kislin in sladkorjev in tudi proizvaja energije v vse celice, pomaga pri pravilno delovanje encimov, kot tudi. Vitamin B6 sodeluje pri proizvodnjo insulina oglas tudi spremembe tyrptophan v serotonina in magnezija, medtem ko B12 pomaga telesu uporabo aminokislin in maščobnih kislin.

Kaj je bila moja strategija? Za začetek: Jebi kardio. Se mi zdi, da je super dolgočasno in moram moj telefon ali Vita da traja več kot 20 minut, ker sem sam odvrnilo kot otrok. Zato sem zaljubljen v stvari, ki sem bil že uporabljajo (aplikacije, kot Fitocracy in MyFitnessPal in nekatere specializirane aplikacije za fitnes program, ki sem jih uporabljal). Všeč mi je predvsem Fitocracy zato, ker (gamified stvari odložili) forumi so polni ljudi, ki poskušajo stvari in dajanjem drugo povratne informacije. Pot app rezultate treninga me je težje delo, na splošno, ko sem šel v telovadnici. Tudi, če je moja klop ponovitev ni povečala, mogoče sem naredil bolje na moj počepe? To vrsto stvari.

Včasih sem svoj Apple ura za urok , vendar sem vedno pozabijo, da ga izklopite na koncu vadbe.


Prav tako ne nudijo veliko na poti, posamezne meritve, če ste uporabo uteži ali telesne teže vaje.

Vsi smo bitja navade. Če nismo imajo navade, ki nam omogočajo, da dosežete osnove, ne da bi razmišljal o tem, da bi nosili za več stimulacije, ki imajo preveč, preveč razmišljati o tem, da bi dobili ničesar storiti. Jesti, čeprav je področje, na katerem želimo usmerjati jasno navad (ker, če se spomnite, želimo, da se zaveda in nadzor). Brez razmišljanja, zaidemo v navado jajce mcmuffin na poti na delo, ali bagel s smetano, sir na našo mizo, ali na pijačo, ko smo prišli domov, izčrpana preveč zahtevne dan. Če je mogoče, poskusite spremeniti svoje delo urah, moke krat, vstanejo in gredo v posteljo rutino, in redna srečanja s prijatelji. Sprememba se bo povečalo vaš priznanje udobno navade ste nevede razvili v starem urniku.